Powered By Blogger

zaterdag 12 november 2011

De perfecte winterjas


Heey,
De mode voor 2011/2012 is chique en vrouwlijk.De stijlen lopen uiteen van ultraklassiek tot pittig en stoer. De jaren '50, '60, '70 en '80 hebben ook een groote invloed op de mode. Als je zou willen, zou je deze winter voor iedere mood een andere modelook kunnen kiezen.

Hoofdregel dit seizoen:kies je jas op basis van je outfit of andersom.Je js en outfit moeten een geheel zijn.

De gemakelijkste oplossing voor een altijd goede winter jas is de enkellange wintermantel die is sinds dit seizoen weer helemaal terug.Je kan de jas overal brijdragen allen is het niet altijd even makkelijk.Bijvoorbeeld als je met de fiets moet.

Het leren jack

Het lerenjack blijft ideaal voor het tussenseizoen. Stoer zwart is ook chic en ook dit kledingstuk kan je bij veel outfits dragen. Het isperfect te combineren met een skinny broek en enkellaarsjes met hoge plateaus.Maar het kan ook makkelijk bij een wijde broek of rok.

Capes zijn deze winter ook trendy.Het voordeel van een cape is dat je hem ook gemakkelijk over een jasje of blazer kunt dragen. Je kunt er een heel complete en modieuze look mee creëren.

De tweedjas heeft meestal een wat mannelijke uitstraling heeft, Wordt vrouwlijk als je hem combineert met een slim fit zwarte outfit (broek met coltruitje of een jurkje) en zwartleren accessoires zou je er ook bij kunnen doen dan wordt het nog vrouwlijker.

En dan heb je ook nog het klassieke knielange manteltje.Die staat er leuk over jaren '60 jurkjes en geeft je een super vrouwlijke look.
Plaatjes van de jassen

X-jes liz (marscara214)

Geen opmerkingen: