Powered By Blogger

dinsdag 15 november 2011



Goudkleurige kleding en goudkleurige modeaccessoires zijn zijn onlosmakelijk met de feestdagen - Kerst en Oud-en-Nieuw - verbonden.Maar dit jaar lijkt de 'goudkoorts' in de mode heftiger dan ooit.


Goudkoorts.Vroeger kregen jonge meisjes gouden juwelen voor hun verjaardag cadeau.Want goud is een inverstering, iets dat levenslang ijn waarde (zou moeten) behouden.In landen zoals bijvoorbeeld India en China is goud nog steeds het meest voorkomende cadeau.


Goud op de catwalksFeit blijft dat goud in deze tijden weer helemaal in de belangstelling staat.En dat zou wel eens de uitbundig goudkleurige outfits op de catwalks kunnen verklaren die in de modecollecties voor winter 2011 2012 (maar ook voor voorjaar en zomer 2012) te zien waren. Stella McCartney presenteerde voor de winter een goudkleurig tailleur dat de mannequin van top tot teen in het goud hulde. Ook koos zij voor goudkleurige jurken en een goudkleurige tuniek. Vivienne Westwood kwam met een diepgeelgouden creatie. Wat bescheidener waren de matgouden jurken die te zien waren bij Max Mara, Moschino en Frankie Morello.


Hoe draag je goudkleurige kleding?
Voor de feestdagen,een gala of Oud-en-Nieuw kun je helemaal in het goud gaan.Een total gold outfit is heel glamourachtig.Zeker als je een diepgouden en fonkelende kleur kiest, steel je de show.
Voor een chique look kan je het best voor matgouden kleuren gaan.Die kun je heel goed combineren met wit.Ga voor een look met parels in plaats van met gouden/goudkleurige accessoires dat maak het nog chiquer.
Voor een wat nonchalanter maar toch geklede look, beperk je je tot één enkel goudkleurig kledingstuk dat je met een ander kleur maar vooral ook met een ander materiaal combineert.
Deze winter is het trendy om een goudkleurige rok of broek met een chique wollen trui te combineren.Goudkleurige kledingstukken kun je ook heel goed overdag dragen. Als je de rest maar casual houdt.Maar je goudkleurige look af met goudkleurige oogschaduw (een must voor deze winter) en een enkele goudkleurige accessoire (tas of schoenen).
hier onder nog een paar afbeeldingen
X-jes liz (marscara214)

Geen opmerkingen: