Powered By Blogger

zondag 27 november 2011



Of je nu blond, kastanje of donker bent, probeer deze winter eens een spannend kleuraccent aan je haar te geven. Bleekroze, oranje en fuchsia haarkleuren zijn helemaal trendy!Heb je lang haar dan is het heel mooi om de punten van je haar zo te kleuren dat de roze-, oranje- en roodtinten langzaam in elkaar overlopen. Alsof je per ongeluk met je lange haar in de verfpot hebt gehangen.
Heb je kort haar dan kun je je gezicht kleur geven en je winterlook verlevendigen door een enkele lok een roze of rode kleur te geven. Het effect is vooral heel mooi op blond of zelfs grijs haar en staat iedereen op elke leeftijd goed.
Heb je veel lef dan kun je kiezen voor een ontbleekte ondergrond en er dan een bleekroze kleur overheen doen. Deze 'kunstgreep' is vooral geschikt voor korte kapsels.
Houd je niet van kleuren als roze, fuchsia en oranje, ga dan voor stijlvolle contrasten tussen licht en donker zoals die je bij Gucci kon zien. De contrasten waren heel grafisch en scherp aangebracht.Het spelen met kleur of contrasten kun je natuurlijk zo mooi maken als je zelf wilt. Bekijk de artistieke creaties van Issey Miyake maar eens.Er zijn haarkleuren die je gemakkelijk uitwast. Dit betekent dat je ook gewoon één avondje met spannende kleuraccenten kunt schitteren en de volgende dag weer 'normaal' voor de dag kunt komen! Veel plezier met deze artistieke manier van haarkleuren.
Dit was het X-jes marscara214(Liz)

Geen opmerkingen: